Blog

Integration af Google Tag Manager med WordPress

TLA Media har udviklet et nyt plugin der integrerer Google Tag Manager med WordPress. Det hedder GTM Kit og er ganske gratis og open source.

Google Tag Manager er et uundværligt værktøj for mange virksomheder, og der findes faktisk også flere plugins til WordPress, der integrerer Google Tag Manager. Så hvorfor udvikle et nyt?

Når vi laver en løsning baseret på WordPress, er det som regel en skræddersyet løsning og der er helt sikkert fokus på hastighedsoptimering. Og det er ikke altid at en stærkt tilpasset løsning spiller sammen med andre plugins der forventer at alt er standard.

Derfor har vi valgt at udvikle et plugin, der er nemmere at arbejde med for en udvikler og som kan fungere som basis for tilpasninger.

Du kan sagtens bruge vores plugin GTM Kit, hvis du har en standard WooCommerce løsning, men det er især, hvis du har lavet tilpasninger at det bliver relevant.

Indtil videre er det integration til WooCommerce, og de fleste Google Analytics 4 events er understøttet. Det er dog planen at der skal være integration der flere plugins og der skal komme flere udviklerværktøjer.

Download GTM Kit

Torben Lundsgaard
Forfatter
Torben Lundsgaard

Torben Lundsgaard er ekspert i SEO, hastighedsoptimering, sikkerhed og professionel drift og har mere end 20 års erfaring i branchen.

Vil du vide mere?

Ja tak. Kontakt mig >>

Eller ring på: 70 26 51 50