Søgemaskineoptimering (SEO)

SEO er en naturlig del af vores løsninger

Fælles for alle vores løsninger er at søgemaskineoptimering er en integreret del fra starten af processen. Igennem hele processen er der fokus på teknik, indhold og autoritet i forhold til at opnå bedre placeringer i Google og dermed i sidste ende mere trafik.

Case: Rejsepriser

Søgemaskineoptimering af Rejsepriser

Vi har haft et strategisk samarbejde med Rejsepriser siden 2012, hvor vi har varetaget SEO og udvikling af sitet. Da vi gik ind i projektet var der ikke nogen nævneværdige placeringer i Google eller trafik.

I dag har Rejsepriser top 3 placeringer på alle vigtige søgeord i Google, og er på fuld højde med de konkurrenterne.

SEO har været et centralt element i strategien for Rejsepriser, og det viser hvor langt en lille spiller, i et konkurrencepræget marked, kan nå med relativt få midler.

Det siger vores kunder

Jeg har samarbejdet med Torben Lundsgaard i over 5 år og er yderst tilfreds med hans service og de resultater han har hjulpet mig med at opnå. 

Han har en grundighed og en metodisk tilgang til SEO, programmering, sikkerhed samt linkbuilding som jeg ikke har oplevet andre kunne levere på samme højere niveau. Dette gør ham til en central samarbejdspartner og leverandør til mine virksomheder. 

Således kan jeg entydigt anbefale, at du benytter ham til at optimere og sikre din online forretning.

avatar

Benjamin Gundgaard

Direktør og forfatter, CustomerSense

Vil du vide mere?

Eller ring på:

70 26 51 50