WordPress serviceaftale

Professionel drift og support

En af forudsætningerne for at opnå dine kunders tillid er en stabil, funktionel og sikker hjemmeside.

Med en WordPress serviceaftale tager vi os af driften af din hjemmeside herunder opdatering, backup, sikkerhed og hjælp til din WordPress løsning, så du kan bruge din tid på forretningen. Kort sagt – ro til at skabe værdi.

WordPress serviceaftale

PRIS PR. MÅNED (ekskl. moms)

fra 269,-

Med en serviceaftale får du:

Opdatering af WordPress

Opdatering

Vi holder WordPress, plugins og temaer opdateret.

Backup af WordPress

Backup

Vi tager daglig backup og gemmer den i skyen.

WordPress Sikkerhed

Sikkerhed

Vi sørger for sikker opsætning, så du er bedst sikret.

Overvågning af oppetid

Overvågning

Vi monitorerer oppetiden og reagerer ved problemer.

Løbende opdatering af WordPress

WordPress er som udgangspunkt meget sikker, men lige som man finder sikkerhedshuller i andet software, finder man også af og til sikkerhedshuller i WordPress og de tilhørende plugins. Hvis ikke man holder sin WordPress løsning opdateret er der derfor større risiko for at blive hacket.

Ved en større opdatering af WordPress eller de installerede plugins vil der komme masser af nye funktioner, og nogle gamle funktioner vil måske ikke længere være understøttet. Denne form for funktionalitetsændringer kan betyde, at opdateringen ikke bliver problemfri, og at der opstår funktionalitetsfejl.

En typisk WordPress løsning skal have opteringer flere gange om måned, og det er ikke ualmindeligt at der er opdateringer hver uge. Den officielle statistik fra WordPress.org viser desværre, at mere end halvdelen af alle WordPress installationer ikke er opdateret, hvilket skyldes manglende fokus på drift og sikkerhed.

Med en WordPress serviceaftale sikrer du, at din WordPress løsning altid er opdateret og at den kører optimalt.

Daglig backup af WordPress

Vi tager dagligt backup af WordPress løsningen, så vi kan genskabe data og normalisere driften, hvis det skulle blive nødvendigt. Det er de færreste virksomheder, der faktisk får brug for at genskabe deres WordPress hjemmeside fra en backup. I de tilfælde hvor det er nødvendigt, kan det dog være forretningskritisk at der er en backup og at den rent faktisk kan genskabes.

Nogle virksomheder kan nøjes med en ugentlig backup og andre har behov for backup hver time og til flere lokationer. Vi tager som udgangspunk backup af WordPress én gang om dagen, men hvis vi mener der er behov det kan vi også håndtere mere avancerede backupstrategier i en WordPress serviceaftale.

Sikkerhed

Vi lægger stor vægt på sikker opsætning af din WordPress løsning. For nogle virksomheder er sikkerhed et irritationsmoment, men hvis man sammenligner det med at væske hænder før man laver mad, giver det god mening. For mange virksomheder kan sikkerhed og tillid være med til at styrke deres brand.

Kundernes tillid har altid været vigtigt for de fleste virksomheder, men efter indføring af GDPR i 2018 kan for ringe sikker hed også have økonomisk konsekvens i form af en bøde på 4% af omsætningen.

Et hacker angreb kan medføre tabt omsætning, mistede date, datalæk og ikke mindst tab af kundernes tillid. Selvom det kan være alvorligt, er tabt omsætning som følge af nedetid sjældent en trussel for virksomhedens overlevelse. Derimod kan datatyveri og mistet tillid fra kunderne være kritisk.

Vi vurderer sammen med dig hvilket niveau af sikkerhed der er passende til din virksomhed.

Overvågning af oppetid

Vores WordPress serviceaftale inkluderer altid overvågning af oppetid, og det gør vi for at vi kan reagere med passende respons når det er nødvendigt.

Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksom hvornår og hvordan der skal reageres, og det er derfor noget vi vurderer sammen med dig.

WordPress serviceaftaler

(Alle priser er ekskl. moms)

Standard
kr
269
/md
Standard inkluderer:
  • Opdatering af WordPress
  • Opdatering af plugins
  • Opdatering af tema
  • Backup
  • Overvågning af oppetid
  • Sikkerhedstjek

Professionel
fra kr
869
/md
Alt i Avanceret plus:
  • WooCommerce
  • Web Application Firewall
  • Malware & hack scan

(Alle priser er ekskl. moms)

Det siger vores kunder

Vi får ca. tre henvendelser fra nye kunder om uge, som finder os via google. Derfor er der meget vigtigt at vores hjemmeside ikke går ned, samt at de plugins vi bruger forsat er opdateret. I den tid vi har samarbejdet med TLA Media, har vi ikke haft problemer af nogen art.

De Plugins vi bruger i WordPress, bliver løbende opdateret. Når der kommer døde links, så som da google+ blev udfaset primo år 2019, så gik der under en time fra, at vi havde sendt en mail om det til, at ikonet var fjernet fra vores hjemmesiden. Vi bliver løbende informeret, hvis der er noget vi skal være opmærksom på, såsom GPDR.

Hvis I vil have en bekymring mindre, vil vi meget gerne anbefale TLA Media, som vi selv har brugt siden år 2014.

avatar

Preben Møller

Ejer, De små revisorer

Ofte stillede spørgsmål

Hvor tid opdaterer i min hjemmeside?

Opdateringer foretages inden for normal arbejdstid med følgende responstider. Kritiske opdateringer: 24 timer. Almindelige opdateringer: 72 timer

Er der dansk support?

Ja, du vil udelukkende have kontakt til danske supportmedarbejdere

Kan i garantere at jeg aldrig bliver hacket?

Nej, og det er der ingen der kan. Vi tilpasser sikkerhedsniveauet til dit behov og minimerer risikoen for at blive hacket.

Hvad sker der hvis min hjemmeside bliver hacket?

Der er aldrig nogen af vores kunder, der er blevet hacket, men skulle det ske genetablerer vi siden uden beregning.

Vil du vide mere?

Eller ring på:

70 26 51 50