WordPress sikkerhed

Sikkerhed er en tillidssag

Hvis din hjemmeside bliver hacket kan du selvfølgelig miste omsætning, mens den er nede, men mange glemmer, at kundernes mistede tillid kan have langvarige konsekvenser.

Du har ansvaret for dine kunders data, og en hacket WordPress hjemmeside kan blive dyr både i forhold til GDPR bøder og kundernes tillid.

Sikkerhed er tillidssag og bør være en naturlig del af din virksomhed.

WordPress hacket?

Har du brug for akut hjælp til et hacket WordPress site? Ring til os på:

70 26 51 60

Alle hjemmesider er i hackernes søgelys

Du tænker måske din hjemmeside ikke er interessant for en hacker, men der tager du fejl. I 99,9% af alle tilfælde af hackede hjemmesider er hackeren ligeglad med hvem du er. Målet med at hacke din hjemmeside kan i disse tilfælde være:

  • At sprede malware og virus
  • At lægge links ind på din side for at opnå linkbuilding til en anden side
  • At lukke din side i forbindelse med en hackerkonkurrence
  • At stjæle brugernes loginoplysninger

Mange hacks kan gennemføres automatisk eller semi-automatisk, og derfor er det næsten gratis for en hacker at angribe dit site. Derfor er din hjemmeside også i risikozonen.

Forebyggende sikkerhed

Du kan minimerer risikoen for at blive hacket ved at have fokus på sikkerhed gøre brug af nedenstående:

Løbende opdatering

WordPress, plugins og temaer skal løbende opdateres. Hvis ikke du selv vil eller kan gøre kan vi tilbyde en WordPress serviceaftale.

Adgangskontrol

Hvem har adgang til hvad? Er det nødvendigt at alle har administratorrettighed? Bruger alle sikre passwords?

Sikkerhedsplugins

Et sikkerhedsplugin kan forhindre mange angreb, men det kan ikke stå alene og er ikke en garanti for at siden ikke bliver hacket.

Gennemgang af kode

Er koden i dit tema og dine plugins sikker? Hvis ikke du får lukket evt. huller er det ikke sikkert at nogen af de andre sikkerhedstiltag hjælper.

Web Application Firewall (WAF)

En WAF er en firewall der filtrerer skadelig trafik fra før det rammer din hjemmeside, og den kan tilmed gøre din hjemmeside hurtigere.

Sikker opsætning

Korrekt opsætning af skriverettigheder og rettigheder til afvikling af kode er en af de mest simple og mest effektive midler.

Vil du vide mere?

Eller ring på:

70 26 51 50