Blog

Dansk ehandel trodser finanskrisen

Dansk ehandel har det fint. Forrygende faktisk. Danskerne er de mest net-handlende i Norden.

En dugfrisk analyse fra DIBS og Zapera viser overraskende, at dansk ehandel er i topform og tilsyneladende ikke er påvirket af den aktuelle finanskrise.

Analysen fremhæver bl.a:

I Danmark har 94% af internet-brugerne e-handlet inden for de sidste 6 måneder, hvilket gør danskerne til de mest aktive e-handlere i Danmark. En gennemsnitlig dansk e-forbruger foretager 7,4 køb pr. halvår, og den samlede gennemsnitlige omsætning pr. e-forbruger er 5.190 kr.

Analysen viser også, at både forbrugere og ehandlende forventer en stigning i handlen på nettet. Over en 3. del af forbrugerne forventer en stigning. Over 2/3 af butikkerne forventer en stigning i omsætningen til næste år!

Vi handler elektronik, helse og tøj:

Det er inden for computer-relaterede produkter, at forbrugerne har størst forventning til at øge online omsætningen. Herefter følger helse- og skønhedsprodukter samt tøj.

Læs mere hos DIBS og bliv glad.

Torben Lundsgaard
Forfatter
Torben Lundsgaard

Torben Lundsgaard er ekspert i SEO, hastighedsoptimering, sikkerhed og professionel drift og har mere end 20 års erfaring i branchen.

Vil du vide mere?

Ja tak. Kontakt mig >>

Eller ring på: 70 26 51 50

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Søren Sprogø skriver

    Jeg kan forøvrigt varmt anbefale rapporten fra DIBS, også selvom den koster lidt penge.

    Den er langt mere detaljeret end lignende rapporter fra f.eks. PBS eller eHandelsfonden, og indeholder desuden detaljer om hele det skandinaviske marked.

  2. Morten skriver

    Nu kan jeg naturligvis kun tale for mig selv – men min erfaring er også, at det går ret godt (i hvert fald for mine websites).

    Tak for linket i øvrigt – god inspiration til det næste website, der skal bygges.