Blog

Hjælp med at oversætte WordPress SEO til dansk

WordPress er efter min mening det bedste SEO plugin der findes til WordPress, og nu er det ved at blive oversat til dansk. Det er dog en stor opgave, men du kan hjælpe hvis du har lyst.

Manden bag WordPress SEO, Joost de Valk, har altid været stærk tilhænger af open source og har bidraget med flere rigtig gode plugins og forbedringer af kerne i WordPress. WordPress er langt om længe gået fra beta til stabil, og i den forbindelse har Joost besluttet at WordPress SEO skal oversættes til relevante sprog.

Du kan være med til at oversætte WordPress SEO til dansk hvis du har lyst. Det eneste du skal gøre er at registrere dig som frivillig oversætter, og så er du igang. I skrivende stund er 31% af teksterne oversat til dansk, så der er stadigvæk en del arbejde.

Du behøver ikke at være ekspert i SEO eller WordPress. Faktisk kan det være en fordel, hvis du bare er rigtig god til engelsk.

Torben Lundsgaard
Forfatter
Torben Lundsgaard

Torben Lundsgaard er ekspert i SEO, hastighedsoptimering, sikkerhed og professionel drift og har mere end 20 års erfaring i branchen.

Vil du vide mere?

Ja tak. Kontakt mig >>

Eller ring på: 70 26 51 50

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Mikkel skriver

    Enig wordpress SEO er klart det bedste seo plugin til wordpress. Jeg er desværre ikke så god til engelsk så det må blive uden min hjælp. Er det færdigt eller ved du hvornår det er færdig oversat?

  2. Bettina skriver

    Som tidligere freelance oversætter gennem mange år må jeg klart melde mig uenig; man skal netop være meget god til sit modersmål! Det er frygteligt grimt med dårlig dansk grammatik og sprog i software. Og jo, selv et enkelt menuord kan skrives meget forkert på dansk.

  3. Karsten Meyerdahl skriver

    Jeg er helt enig, det er vigtigt, at man er god til sit modersmål inden man kaster sig over fremmedsprog.